Plantefarve kursus for voksne

20 jun 2020 kl. 10:00 – 14:00 og den 16 august 2020.

Pris DKK 600,00

Kurset den 20 juni er udsolgt men find billetter til den 16 august her:
 
 
 
 
 
Med udgangspunkt i naturen omkring os, vil vi i denne workshop dykke ned i selv at fremstille farver. Det bliver i blækform, som er en tynd flydende farve, hvor vi udtrækker farven af planter og frugt. Blækken kan bruges til at male og tegne med på papir. Der vil være vejledning undervejs med mange gode tips.

Plantefarver kan være svære at styre og det vil derfor være et eksperimenterende laboratorium.  Du vil prøve at koge dit eget planteudtræk, arbejde med at ændre farven ved at tilføre forskellige tilsætninger som eddike, salt og natron samt male dit eget billede med farven på akvarelpapir.

Vi er omgivet af naturlige farvestoffer, som med lidt kendskab er givende at arbejde med. Det er en fantastisk måde at forbinde sig med naturen på. Kurset kommer til at handle om at se på planter ud fra et farve og æstetisk perspektiv og om hvordan man har brugt dem til at farve med igennem tiden.

Workshoppen vil både foregå udenfor i de smukke omgivelser og indenfor alt efter hvordan vejret arter sig. Så tag passende tøj  på. Kurset er for alle og ingen særlige forudsætninger kræves.

Forplejning: Der vil være kaffe og te. Der er mulighed for at købe en portion hjemmelavet varm dahl for 50 kr. til frokost.

Transport muligheder:

Man kan tage tog til Klampenborg station og cykle gennem skoven.

Med bil fra Kbh til Raadvad. Kør af Helsingør Motervejen og tag afkørslen mod Hjortekær og senere mod Raadvad.

S-tog til Lyngby St og derefter bus til Raadvad. Bussen kører dog ikke så ofte.

Kontakt: Hvis du har spørgsmål, så ring til Cecilia på mobil 20919097. Kontakt for yderlig information på info@ceciliawesterberg.com.