Plantebaseret farve workshop i Raadvad

Vi er omgivet af naturlige farvestoffer, som med lidt kendskab er meget givende at arbejde med. Med udgangspunkt i naturen omkring os og efter årstiden, vil vi på kurset selv fremstille farver. Vi udvinder en plante baseret blæk, som er en tynd flydende farve. Det kan man gøre ud fra planter, blade, bær og agern. Farveblækken bruges til at male og tegne på papir. Plantefarver kan modificeres ved at ændre på ph værdien og det vil vi eksperimenter med. Der vil være vejledning undervejs og man får udleveret et kompendium med mange råd og tips. Workshoppen foregår i Raadvad, som ligger lige op af Dyrehaven og ved en smuk sø. Dette giver en unik mulighed for at man selv at sanke sine planter. Så tag tøj på til en tur i skoven.

Dagen vil bestå af en kort sanke tur, hvor du kan finde planter at arbejde med. Du kan også selv medbringe blomster og planter hjemmefra. Derefter sætter vi gryderne i kog og mens de simrer, vil du lære at arbejde med ph-ændrende midler i bær og frugt farve. Derefter koger vi plantefarver ind til en koncentreret blæk. Der bliver også tid til at male frit med farverne og det som du har lært.

Materialer, drikkevare og snacks indgår i prisen på kurserne. Medbring to tomme syltetøjsglas og ekstra papir, hvis du planlægger en større produktion. 

Workshoppen er fra 10-16. Adressen er: Naturskolen i Raadvad 50, 2800 Kgs Lyngby. Medbring selv frokost.

Kursusdato. 26 maj 2024 Pris: 800 kr 

 

Tilmelding og aflysning: Tilmedling på mail info@ceciliawesterberg.com. Tilmeldingen er bindende. Cecilia er altid i sin ret til uanset årsag at aflyse workshoppen og pengene tilbagebetales. Pengene gives ikke retur ved sygdom eller egen aflysning, men man er velkommen til at videregive eller sælge sin plads.

Kursist udtalelse: “Workshoppen om plantebaseret farve har været en spændende og øjenåbnende oplevelse for mig. På workshoppen delte Cecilia Westerberg gavmildt ud af sin store viden om og metoder til at begynde sin egen farveproduktion af planter – både vilde planter fra naturen omkring Raadvad og af planter og frugter. Vi fik de første erfaringer med at lave planteafkog og omsætte dem til de smukkeste flydende farver på papir, hvor vi også afprøvede hvordan farven kan videreudvikles med syre og base. Jeg er overrasket over, hvor enkelt det er at fremstille sin egen farve og hvor stort et potentiale der er i forhold til at eksperimentere med de farver, som vores natur kan give os. Efter workshoppen ser jeg også pludselig naturen omkring mig med helt nye øjne, nysgerrig på hvad hver lille plante vil dele med mig. Jeg kan på det varmeste anbefale Cecilias workshop. “

Mette Jeppesen

 

 

 

 

Tarot og alkymi

Lav dit eget personlighedskort med alkymistiske remedier

Alkymist og billedkunstner Cecilia og Tarotcoach og forfatter Sofie Golodnoff inviterer dig til en workshop i magiens tegn.

Formiddagen bruges på at regne og forstå dit personlige tarotkort, der kan regnes ud fra din fødselsdato. Når du kender dit kort, fordyber vi os i budskaberne via meditation og naturvandring.Gennem meditations, skrive øvelse, og naturvandring vil du blive guided  til at finde de elementer dit eget kort skal indeholde.

Herefter vil Cecilia guide dig i at male dit unikke personligheds tarotkort ved brug af nogle af alkymiens principper. Du vil blive introduceret til symboler fra alkymiens verden samt til maling lavet af et par af alkymiens grundmetaller kobber, jern, aske og planter. Når de blandes sammen begynder en kemisk proces, som du kan bruge i din maleproces.

Workshoppen er fra 10-16. Adressen er: Naturskolen i Raadvad 50, 2800 Kgs Lyngby

Kursusdato. Ny dato senere på året. 

Tilmelding og aflysning: Tilmedling på mail til info@ceciliawesterberg.com. Tilmeldingen er bindende. Cecilia er altid i sin ret til uanset årsag at aflyse workshoppen og pengene tilbagebetales. Pengene gives ikke retur ved sygdom eller egen aflysning, men man er velkommen til at videregive eller sælge sin plads.